Duyuru
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Çağrısı Hk.
27 Şubat 2017 | 08:55

23.08.2011 tarih ve 28034 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren ‘Mevlana Değişim Programına İlişkin Yönetmelik" kapsamında Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı'nın 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren uygulanmasına ilişkin kriterler Yürütme Kurulu'nun 22.02.2017 tarihli toplantısında uygun bulunmuştur.

 

  • Örnek Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Proje Önerisi Başvuru Formu için basvuru formu  (ÖNEMLİ NOT: Form bilgi amaçlıdır. Formun girişinin sistem üzerinden gerçekleştirilerek çıktısının Mevlana Koordinatörlüğü ve Rektörlük aracılığı ile üst yazı ekinde iletilmesi gerekmektedir.)

 

Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı kapsamında Proje Başvurusu yapmak isteyen öğretim elemanlarının, Başkanlığımıza31 Mart 2017 tarihi mesai bitimine kadar https://yoksis.yok.gov.tr adresinden başvuru yapması; sistem üzerinden girişleri eksiksiz yapılan başvuru form çıktılarının Mevlana Koordinatörlüğü ve Rektörlük aracılığıyla üst yazı ekinde Başkanlığımıza gönderilmesi gerekmektedir.

 

ÖNEMLİ: Rektörlük üst yazı ekinde iletilmeyen Proje başvuruları kesinlikle işleme alınmayacaktır.

 

BAŞVURU SÜRECİNE İLİŞKİN

 

  • Duyurumuzda bulunan Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Proje Önerisi Başvuru Formu bilgi amaçlıdır. Formun girişlerinin sistem üzerinden gerçekleştirilmesi ve sonra çıktısının alınarak Mevlana Koordinatörlüğü ve Rektörlük aracılığı ile üst yazı ekinde iletilmesi gerekmektedir.)

 

1. Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı kapsamında Proje Başvurusu yapmak isteyen öğretim elemanlarının "YÖKSİS" üzerinden kendi şifreleri ile açılan ekranda "Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı" sekmesinde "Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Proje Önerisi Başvuru Formu"nda istenen verilerin girişlerini eksiksiz yapmaları;

 

2. Başvuru Formunun eksiksiz doldurulmasının ardından Formun çıktısının alınarak Mevlana Değişim Programı Koordinatörlüğü ve Rektörlük aracılığı ile üst yazı ekinde iletilmesi gerekmektedir.

 

Telefon:

0(312) 298 74 74 0(312) 298 74 84

Eposta: mevlana@yok.gov.tr

background image